Zinc + Magneziu + B6 Active 120 capsule Pharmovit

59.15 lei

Zinc + Magneziu + B6 Active 120 capsule Pharmovit este un supliment alimentar care combină zinc organic, magneziu biodisponibil și vitamina B6 activă pentru sănătatea sistemului nervos, imunitar, muscular și osos. Reduce oboseala, susține echilibrul hormonal și menține frumusețea pielii, părului și unghiilor.

Cumperi mai mult, plătești mai puțin!

Cantitate Pret % Discount
1 - 3 59.15 lei -
4+ 57.97 lei 2%

În stoc - Livrare rapidă

+
Livrare GRATUITĂ pentru comenzi de + 199.00 lei
 •  Precauții

  Citiți întotdeauna cu atenție descrierea produsului!

  Citiți întotdeauna cu atenție descrierea produsului, eticheta și ambalajul înainte de utilizare! Toate informațiile de pe acest site sunt publicate doar în scop informativ și nu înlocuiesc sfatul sau prescripția unui medic sau a altui personal medical calificat.

  Nu trebuie să folosiți informațiile din acest site pentru a diagnostica sau trata!

  Nu trebuie să folosiți informațiile din acest site pentru a diagnostica sau trata orice problemă de sănătate sau boală, sau pentru a înlocui un medicament sau un tratament prescris de personalul medical autorizat. Efectul produselor variază de la o persoană la alta, în funcție de stilul de viață, metabolism, vârstă, starea de sănătate etc. Dacă aveți sau credeți că aveți o afecțiune medicală sau suferiți de orice boală, adresați-vă de urgență medicului dumneavoastră.

  Mențineți un stil de viață armonios!

  Eforturile dvs. de a vă menține sănătatea pot fi ușor răsplătite cu un stil de viață armonios. În acest sens, se recomandă o dietă echilibrată, cu multe fructe și legume proaspete și apă în cantitate suficientă. Gândurile pozitive ajută întotdeauna la regenerarea și întărirea organismului și la redobândirea tonusului psihic, în timp ce o atitudine negativă își pune amprenta asupra sănătății. Încercați să duceți un stil de viață pozitiv, activ, cu o dietă adecvată și veți atrage cu siguranță o sănătate optimă.

 •  Livrare & Retur

  Livrare

  Livrăm în toate județele din Romania. Toate comenzile sunt expediate cu un număr de urmărire. Transport gratuit pentru comenzi de peste 199 de RON. În timpul perioadelor de Black Friday și promoții, timpul de livrare poate fi mai lung decât în mod normal.

  Retur

  ORGANICS HGM SRL va ofera posibilitatea de a returna produsele in termen de 30 de zile calendaristice, dupa o anuntare in prealabil la adresa de email: contact@organicsfood.ro sau la numarul de telefon: +40 725 658 919.  
  Produsele pentru care nu se acceptă returul sunt:
  • Produse desigiliate.
  • Produsele alimentare care se deteriorează ușor, au termen de valabilitate scurt și sunt sensibile la temperatură, diferențe de umiditate, etc (de exemplu, lăptișorul de matcă) pentru care nu putem garanta depozitarea corectă din momentul în care s-a desfăcut coletul, până la termenul de retur.

  Ajutor

  Dați-ne un semn dacă aveți orice alte întrebări și/sau nelămuriri. Email: contact@organicsfood.ro Telefon: +40 725 658 919
  ... persoane se uită la asta chiar acum

  Share
Cumpără în SiguranțăCumpără în Siguranță

Zinc + Magneziu + B6 Active 120 capsule Pharmovit este un supliment alimentar care combină trei ingrediente esențiale pentru sănătatea și vitalitatea organismului: zincul, magneziul și vitamina B6. Acestea contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, imunitar, muscular și osos, la reducerea oboselii și la menținerea echilibrului hormonal.

Zincul este un mineral organic care ajută la menținerea sănătății pielii, părului, unghiilor și oaselor. De asemenea, susține procesele de diviziune celulară, sinteza proteinelor și funcțiile cognitive. Zincul este implicat și în reglarea activității hormonale, în special a testosteronului, care influențează fertilitatea și libidoul.

Magneziul este un mineral biodisponibil care participă la peste 300 de reacții enzimatice în organism. El are roluri importante în metabolismul energetic, în echilibrul electrolitic, în contracția musculară și în transmiterea impulsurilor nervoase. Magneziul este esențial pentru sănătatea inimii, a vaselor de sânge și a creierului.

Vitamina B6 este o vitamină hidrosolubilă care are forma activă de piridoxal-5-fosfat (P-5-P). Ea intervine în metabolismul aminoacizilor, al glucidelor și al lipidelor, în sinteza hemoglobinei și a neurotransmițătorilor. Vitamina B6 favorizează funcțiile psihologice, imunitare și hormonale. De asemenea, ea previne anemia și crampele musculare.

Caracteristici Zinc + Magneziu + B6 Active 120 capsule Pharmovit

 • Supliment alimentar cu zinc organic, magneziu biodisponibil și vitamina B6 activă
 • Contribuie la funcționarea normală a sistemului nervos, imunitar, muscular și osos
 • Reduce oboseala și stresul
 • Susține echilibrul hormonal și fertilitatea
 • Menține sănătatea pielii, părului, unghiilor și oaselor
 • Conține 120 de capsule gelatinoase
 • Se recomandă consumul de 3 capsule pe zi, cu apă
 • Produs fabricat în Polonia

Ingrediente: Magneziu (săruri de magneziu din acid citric), învelișul capsulei: gelatină, zinc (citrat de zinc), vitamina B6 (piridoxal-5-fosfat).

Ingrediente într-o porție zilnică – 3 capsule
Magneziu – 250 mg (67 % din RWS)*.
Zinc – 15 mg (150 % din RWS)*.
Vitamina B6 – 5,6 mg (400 % RWS)*.
*RWS – valori ale aportului de referință

Greutate 50 g
Tip produs

Închide Coșul Meu
Închide Wishlist
Închide
Închide
Categorii