Detergent lichid cu sapun de ALEP fara miros Najel 2L

Adaugă recenzia

52.65 lei

Detergent lichid cu sapun de ALEP fara miros Najel 2L, un detergent lichid bazat pe ingredientele celui mai bun detergent de pe piață, folosind ingrediente naturale și sigure și eficiente. Ingredientele sunt 100% naturale, detergentul nu conține substanțe chimice dăunătoare și nici parfumuri adăugate.

  • Ideal pentru spalatul de mana sau cu masina automata
  • Ideal si delicat pentru hainutele bebelusilor si tesaturi fine
  • Poate fi folosit la orice temperatura
  • Potrivit pentru toate tipurile de tesaturi

Certified by Ecocert Greenlife

SKU: 3760061222847
SKU: 3760061222847

52.65 lei

În stoc

Detergent lichid cu săpun de ALEP fara miros Najel 2L

Detergent lichid cu săpun de ALEP fara miros Najel 2L ecologic. Săpunul de Alep este un săpun natural, strămoșul săpunului de Marsilia. Folosit încă din Antichitate pentru îngrijirea corpului și pentru spălarea lenjeriei, acesta combină efectele benefice ale uleiurilor de măsline și de dafin și este cel mai bun detergent natural care se poate găsi.

[expander_maker id=”1″ ]

NAJEL oferă un detergent eficient pentru toate temperaturile, combinând tradiția și modernitatea. Acest detergent pe bază de săpun de Alep a fost testat de un laborator independent și s-a dovedit a fi ideal pentru toate tipurile de rufe, albe și colorate. Va oferi o satisfacție deplină. Acest detergent oferă rezultate excelente în cazul petelor dificile, chiar și la temperaturi scăzute. Încercați-l și vă va plăcea!

Deși nu este parfumat, detergentul lichid NAJEL Aleppo lasă pe lenjeria dvs. un parfum delicat de laur.

Compoziție:

5-15 %: savon (săpun), < 5 %: agent de surface anionique (surfactant anionic), agent de surface non ionique (surfactant non-ionic), sorbat de potasiu. Conține: apă, citrat de sodiu, alcool, glicerină, hidroxid de potasiu, dénaturant.

98% origine naturală din total. Detergent certificat de Ecocert Greenlife în conformitate cu standardul Ecocert „Ecodetergent”

Periculos. Respectați precauțiile de utilizare. Provoacă iritații ale pielii. Provoacă leziuni oculare grave. ÎN CAZ DE CONTACT CU PIELEA: spălați cu multă apă. În cazul în care apare iritație sau erupție cutanată: solicitați sfatul/atenția unui medic. Dacă este necesar un sfat medical, aveți la îndemână recipientul sau eticheta produsului.

A nu se lăsa la îndemâna copiilor. Spălați-vă bine pe mâini după manipulare.

ÎN CAZ DE CONTACT CU OCHII: clătiți cu precauție cu apă timp de câteva minute.

Conține: lauril sulfat de sodiu, alcool de cocos C12-C18.

Recomandat pentru toate tipurile de lenjerie, detergentul lichid NAJEL lichid Aleppo poate fi folosit pentru spălarea la mașină sau manuală. Consultați ambalajul pentru dozele recomandate.

Sfat util:

Folosiți un produs economic și ecologic în locul unui balsam de rufe. Adăugați un pahar mic de oțet alb în mașina dumneavoastră. Acesta vă înmoaie spălarea și este inodor. Oțetul alb ajută, de asemenea, la prevenirea acumulării de calcar în mașina dumneavoastră de spălat. Cu toate acestea, dacă doriți să adăugați mai mult parfum hainelor și lenjeriei dumneavoastră, adăugați câteva picături de ulei esențial împreună cu oțetul alb.

Pentru a elimina petele dificile, frecați mai întâi lenjeria cu săpun de Alep pentru îndepărtarea petelor, lăsați-o timp de zece minute, apoi puneți-o în mașina de spălat cu programul obișnuit.

Idei ecologice:

Sortați lenjeria în funcție de gradul de murdărie, apoi adăugați cantitatea potrivită de produs de spălare. Nu puneți prea mult produs, citiți cu atenție recomandările. Aflați cât de dură este apa. Folosiți mai puțin produs atunci când este mai puțină lenjerie sau dacă aceasta nu este foarte murdară. Evitați prespălarea și spălați toată lenjeria la temperatură scăzută: o spălare la 40°C consumă de 3 ori mai puțin decât un ciclu la 90°C. Alegeți o mașină de spălat cu încărcare frontală.

[/expander_maker]

Specificații: Detergent lichid cu sapun de ALEP fara miros Najel 2L

Tip produs

Recenzii

0.0 din 5
0
0
0
0
0
Scrie o recenzie

Încă nu există recenzii.

Fii primul care scrie o recenzie despre “Detergent lichid cu sapun de ALEP fara miros Najel 2L”

Adresa ta de email nu va fi publicată.

Detergent lichid cu sapun de ALEP fara miros Najel 2L
Detergent lichid cu sapun de ALEP fara miros Najel 2L

52.65 lei

Organics Food
Logo
Resetare parolă
Coș de cumpărături