Call Center: (+40) 725 658 919

Transport gratuit în toată țara pentru toate comenzile de peste 199 RON

Sangerarea gingiilor si sangerarea dentara

Sangerarea gingiilor si sangerarea dentara

Sangerarea gingiilor, gura, buze sau alveole dentare poate avea cauze diferite. Printre acestea se numara boli ale gingiilor, afectiuni ale gurii, tratamente dentare, interventii chirurgicale dentare sau o leziune dentara.

Care sunt cauzele sangerarii gingiilor?

Daca gingiile va sangereaza dupa ce v-ati spalat pe dinti, ar putea fi un semn de boala gingivala. Acest lucru se intampla atunci cand placa se acumuleaza pe dinti si pe gingii.

Boala gingivala timpurie este cunoscuta sub numele de gingivita. Pe langa sangerare, aceasta poate provoca inrosirea si umflarea (inflamatia) gingiilor.

Boala gingivala avansata (parodontita) apare atunci cand gingivita nu este tratata. Aceasta provoaca:

Important: Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru incercarea de a aplica o reteta, un sfat sau o dieta si nici nu garanteaza ca informatiile furnizate va vor ajuta sau nu va vor dauna personal. Fiti prudenti si consultati intotdeauna un medic sau un nutritionist!

*Toate produsele recomandate de Organicsfood.ro sunt selectate de catre echipa noastra editoriala. Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Daca cumparati ceva prin intermediul unuia dintre aceste link-uri, ne ajutati sa castigam un mic comision din partea vanzatorului si astfel sa sustinem scrierea de articole utile si de calitate.