0.7 C
București
joi, ianuarie 26, 2023

CATEGORIE

Bunăstare

7 Plante adaptogene pentru combaterea stresului

Acest articol vă oferă informații despre 7 plante adaptogene utile pentru a reduce stresul și anxietatea. Aceste plante adaptogene sunt considerate un naturale și sigure mod de a vă ajuta să vă relaxați și să vă îmbunătățiți starea de spirit. Acest articol vă prezintă beneficiile fiecăreia dintre aceste plante adaptogene și modul în care le puteți folosi pentru a vă relaxa și a vă îmbunătăți starea de spirit. Citiți pentru a afla mai multe despre aceste 7 plante adaptogene pentru combaterea stresului și anxietății și descoperiți cum le puteți folosi pentru a vă îmbunătăți starea de spirit.

12 Fapte despre râs: cum îți afectează râsul sănătatea

Se spune că râsul este cel mai bun medicament. Și există un oarecare adevăr în asta. Râsul și distracția au multe beneficii pentru sănătate. De ce râdem, cine a fost primul care a început să râdă și ce face pentru organism, va spunem in acest articol.

Simbolurile din harta întoarcerii la sine și efectele lor

Simbolurile de pe harta Întoarcerii la Esență reprezintă planetele. Planetele influențează modul în care jucăm diferite aspecte ale hărții noastre, în funcție de numărul...

7 greșeli pe care le fac părinții in primul an de școală

Cum să nu uiți ce este important în timp ce îți faci griji pentru caiete și rechizite: 7 strategii importante pentru primul an de școală.

14 activități energizante de făcut la țară sau in oraș

Atunci când aveți nevoie de un pic de revigorare suplimentară, optați pentru una dintre aceste activități energizante - acestea pot fi făcute la țară sau la oraș, așa că nu lăsați locul în care locuiți să vă țină în jos.

Cum să faci gheață cosmetică și de ce este utilă?

Folosirea cuburilor de gheață pentru față este cel mai simplu și mai accesibil analog al crioterapiei la domiciliu. Se pot găsi multe rețete pentru...

Cum dăunează fumatul sănătății. Sfaturi pentru a renunța la țigări

Acest articol vorbește despre problemele de sănătate asociate cu fumatul și de ce este încurajată renunțarea la fumat în primul rând.

Cum îți schimbă exercițiile fizice creierul, îți stimulează memoria și te ajută să gândești mai bine

Acest articol vă va prezenta diferitele moduri în care exercițiile fizice vă pot îmbunătăți starea de spirit, memoria, capacitatea de învățare și cogniția.

10 remedii de casă pentru iedera otrăvitoare

După cum sugerează și numele, iedera otrăvitoare este o plantă cunoscută ca fiind iritantă pentru piele. Este o buruiană comună care crește pe peluze,...

Tămâia: beneficii sănătate, recomandări, contraindicații

Tămâia este o modalitate excelentă de a face orice cameră să miros bine. Aflați despre diferitele tipuri de tămâie și despre beneficii sănătate, recomandări, contraindicații din acest articol.

Cum să-ți faci obiceiuri noi și sănătoase care rămân

Creierul tău nu este programat să ating obiective mărețe și vagi. Învață cum să te desparți de vechile obiceiuri și să te conectezi cu intuiția ta pentru a crea obiceiuri noi si sănătoase. Fie că ești stresat, epuizat fizic sau, în general, deprimat - sau toate cele de mai sus - ceea ce ai nevoie este promisiunea unei schimbări serioase în viață.

10 pași simpli pentru a crește speranța de viață

Speranța de viață poate fi mărită cu pași simpli și schimbări. Acest ghid vă va ajuta să găsiți modalități de a vă crește speranța de viață, de a vă îmbunătăți sănătatea și de a vă simți bine pe măsură ce îmbătrâniți. Să începem cu cel mai ușor: crește-ți speranța de viață cu lumina soarelui.

Cum evită cei mai longevivi oameni din Blue Zone să se îngrașe

Cum evită oamenii care trăiesc mai mult sa se ingrase. Oamenii din zonele albastre (Blue Zone a Terrei) sunt printre cei mai sănătoși din lume chiar daca nu îi vei vedea în sală. Citiți mai departe pentru a afla câteva dintre modalitățile comune în care aceste comunități evită să se îngrașe.

Cum să faci față stresului și să câștigi

Rămâi calm, nu fi nervos: cum să faci față și să cucerești stresulCel mai bun mod de a face față stresului este să înveți...

Cel mai bun aliment pentru sex pe care să îl mănânci, ce spune Știința

Cel mai bun aliment pentru sex pe care să îl mănânci. Sfatul experților dieteticieni cu privire la cele mai bune alimente pentru un libido bun si o noapte reușită.

M-am săturat să fiu puternică, este asta o problemă?

Ești o persoană puternică și nu vrei să te schimbi. Ești îngrijorată că poti fi slabă?O persoană puternică pare că stăpânește viața, dar în...

Obezitatea afectează viata sexuală? Impactul greutății corporale in pat

Obezitatea afecteaza viata sexuala? Care este impactul greutatii corporale in pat. Afla daca este adevarat ca sexul te ajuta sa slabesti sau sa te ingrasi.

Ultimele noutăți