Call Center: (+40) 725 658 919

Transport gratuit în toată țara pentru toate comenzile de peste 199 RON

Https://organicsfood. Ro/wp-content/uploads/2022/07/7-beneficii-uimitoare-ale-codului-un-ghid-informativ. Jpg

Nu acoperi căruciorul copilului cu pătura în timpul verii

Atunci când este o zi frumoasă de vară, părinții pot dori să își scoată bebelușii la plimbare în cărucior. Bebelușii pot sta confortabil în timp ce sunt împinși, nefiind nevoiți să fie acoperiți în mai multe straturi, iar părinții pot obține un pic de vitamina D în acest proces.

Dar pentru că bebelușii sub șase luni nu pot ieși afară fără protecție solară și părinții nu vor ca bebelușii lor să se ardă la soare, ei pun pături peste cărucioare pentru a proteja pielea sugarilor.

Făcând acest lucru, însă, s-ar putea să le facă bebelușilor lor mai mult rău decât bine. De aceea, există lucruri pe care părinții trebuie să le știe înainte de a acoperi cărucioarele bebelușilor lor cu o pătură în timpul verii.

Este logic ca părinții să se gândească să folosească o pătură pentru a păstra bebelușii în siguranță. La urma urmei, soarele nu ar trebui să fie capabil să pătrundă prin materialul păturii. Iar dacă se alege o pătură ușoară, bebelușii ar putea totuși să beneficieze de unele beneficii ale expunerii la soare fără a fi expuși direct la acesta.

Dar, din păcate, acest lucru nu este ceea ce se întâmplă atunci când cărucioarele sunt acoperite cu pături. Ca atare, părinții ar putea dori să se mai gândească înainte de a folosi pături pentru a acoperi cărucioarele.

CITEȘTE ȘI:
De ce “Ai grijă” nu funcționează cu copiii mici (fraze de folosit în schimb)

Iată ce trebuie să știți înainte de a acoperi cărucioarele pentru copii cu o pătură în timpul verii.

Păturile pe un cărucior fac copilul mai cald

Johny-goerend-qgydg6uwbfi-unsplash

Indiferent de greutatea păturii folosite pentru a acoperi cărucioarele în timpul verii, este o mișcare nesigură pe care părinții o pot face în timp ce încearcă să își țină copiii departe de soarele direct.

Potrivit Parents.com, un studiu din 2018 din Suedia a constatat că atunci când cărucioarele bebelușilor erau acoperite cu pături în timpul verii, acest lucru punea în pericol sănătatea bebelușilor. Acest lucru se datorează faptului că căruciorul devine extrem de fierbinte. “Ca un cuptor” chiar, conform publicației.

Păturile reduc și mai mult cantitatea de aer care poate circula prin cărucior, potrivit Parents. Acest lucru împiedică orice aer să intre sau să iasă din cărucior. Lucru care poate provoca daune bebelușilor, chiar și atunci când este lăsat doar pentru o mână de minute în timpul unei zile temperate.

Ca atare, păturile de orice tip nu ar trebui să fie folosite pentru a acoperi cărucioarele bebelușilor.

Riscuri pentru sănătate asociate cu păturile de pe cărucior

Pexels-lisa-5054478 (3)

Când vine vorba de validitatea studiului suedez, The Mirror a decis să pună la încercare concluziile. Și ceea ce au găsit a fost uimitor.

CITEȘTE ȘI:
Cum să faci corect prima baie a nou-născutului

Conform publicației, atunci când cărucioarele erau acoperite, temperatura era de 22 C. Într-o jumătate de oră, cu o acoperire ușoară, temperatura din interiorul căruciorului era de 34 C. Iar după o oră, temperatura era de 37 C.

În timp ce aceste temperaturi sunt suficiente pentru a-i face pe adulți să se simtă inconfortabil, temperatura corpului bebelușilor crescând de trei până la cinci ori mai repede decât cea a adulților, potrivit Safe Kids Worldwide, aceștia riscă să sufere de insolație atunci când sunt supuși la temperaturi ridicate.

Și cum căldura este un factor care crește riscul de SMURD, potrivit Departamentul de Sănătate și Servicii Umane al SUA, bebelușii se confruntă cu un mare risc pentru sănătate sau chiar mai rău atunci când cărucioarele lor sunt acoperite de orice fel de pături în timpul verii.

Modalități de a proteja copilul de soare

Pexels-rodnae-productions-6849519

Doar pentru că este soare nu înseamnă că părinții trebuie să evite să iasă la plimbare în aer liber. Există modalități de a proteja bebelușii de soare care nu includ pături.

Potrivit today.com, modalitățile de a proteja bebelușii în cărucior pe timpul verii includ:

  • Utilizarea unei umbrele
  • Achiziționarea unui cărucior cu baldachin
  • Asigurați-vă că căruciorul are un baldachin care asigură circulația aerului
  • Plimbați-vă la umbră
  • Verifică frecvent copilul
  • Nu puneți copilul în cărucior în timpul celei mai fierbinți perioade a zilei.
CITEȘTE ȘI:
Alăptarea: De ce să alăptezi la sân, beneficii si mituri

Dacă bebelușii sunt protejați în acest mod, ei sunt mai puțin expuși riscului de complicații legate de căldură. Lăsând părinții și bebelușii să se bucure de plimbarea lor în timpul verii.

Important: Articolele din acest site au rol informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru încercarea de a aplica o rețetă, un sfat sau o dietă și nici nu garantează că informațiile furnizate vă vor ajuta sau nu vă vor dăuna personal. Fiți prudenți și consultați întotdeauna un medic sau un nutriționist!

*Toate produsele recomandate de Organicsfood.ro sunt selectate de către echipa noastră editorială. Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Dacă cumpărați ceva prin intermediul unuia dintre aceste link-uri, ne ajutați să câștigăm un mic comision din partea vânzătorului și astfel sa susținem scrierea de articole utile și de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare rapidă

Acordam o atentie deosebita livrarilor, astfel incat produsele din stoc vor fi trimise spre destinatie ziua urmatoare plasarii comenzii.

Retur ușor in 14 zile

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 14 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării

Garanția Calității

Calitatea produselor livrate este importantǎ pentru noi, așa cǎ lucrǎm doar cu cei mai buni furnizori si producatori de produse BIO.

100% Cumpărături Sigure

Acceptăm carduri bancare emise Visa și MasterCard. Oferim soluții de plata online ușor de implementat și foarte sigur