Call Center: (+40) 725 658 919

Transport gratuit în toată țara pentru toate comenzile de peste 199 RON

Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor

Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor

Simbolurile de pe harta Intoarcerii la Esenta reprezinta planetele. Planetele influenteaza modul in care jucam diferite aspecte ale hartii noastre, in functie de numarul (poarta) care se afla langa ele in harta ta.

Cu toate acestea, noi, analistii de la Intoarcerea la Esenta, de obicei nu aducem planetele imediat in discutie. Pentru ca pentru a beneficia pe deplin de informatiile continute de planete, trebuie sa inveti si sa internalizezi multe date, cum ar fi Tipul tau, Strategia, Autoritatea. Este posibil sa doriti sa aprofundati efectele planetare prin efectuarea unei a 2-a sedinte dupa acestea.

Planetele din Analiza Revenirii la Esenta, in harta ta de Sine, au o influenta foarte puternica asupra noastra. Ele determina in mare masura dorintele, trasaturile de caracter si obiectivele pe care ni le stabilim. Influenta planetara este unul dintre principalele concepte ale Analizei Intoarcerii la Esenta. In momentul in care ne nastem, fiecare corp ceresc lasa o anumita amprenta asupra Cartei Corpului nostru si, ca urmare, asupra Personalitatii noastre.

Prin dispunerea planetelor in Harta Proprie, se pot determina toate aspectele principale ale vietii. Pentru a intelege rolul pe care aceasta sau acea planeta il joaca in viata noastra, trebuie sa ii studiati cu atentie semnificatia. Acest lucru este important nu numai in ceea ce priveste formarea personalitatii, ci si in ceea ce priveste evenimentele viitoare, care sunt foarte mult influentate de planete.

Conform teoriei Intoarcerea la Esenta, pe masura ce fluxul de neutrini se deplaseaza de la soare spre pamant, trece prin filtrele planetelor, preluand straturi subtiri din energia acestora. Va puteti gandi la planete ca la niste culori, atunci cand particulele de neutrini le ating, acestea sunt prafuite cu un curcubeu. In momentul in care te nasti, acest model unic de culori este imprimat in fiinta ta si afecteaza modul in care vei aparea in lume. Da, suntem asa cum suntem datorita prafului colorat din spatiu, destul de tare, nu-i asa?

Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor
Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor

In primul rand, la ce trebuie sa ne uitam;

De ce unele Rosu Unele dintre ele Negru?

In partea stanga a hartii ROȘII planetele sunt planetele tale inconstiente. Aceasta inseamna ca sunt lucruri despre tine despre care altii pot sti, deoarece fac parte din personalitatea ta, dar pe care tu insuti nu le recunosti.

Situate in partea dreapta a hartii NEGRE planetele sunt planetele voastre constiente. Ele reprezinta probabil ceea ce stii sau realizezi despre tine insuti.

CITEȘTE ȘI:
Rutina de ingrijire a tenului – 5 greseli de evitat

Practic, fiecare planeta are un impact diferit asupra vietii tale si a modului in care ar trebui sa o traiesti. Nu am de gand sa devin prea tehnic aici, nu sunt un astrolog. Voi impartasi doar impactul practic al fiecarei planete. Daca vrei sa faci propriile tale cercetari, poti sa te uiti la usile (numerele) de langa simbolurile planetare si sa vezi despre ce este vorba in cazul energiei tale specifice acelei planete.

CUM DIFERĂ PLANETELE INTR-O ANALIZĂ DE REVENIRE LA SINE ȘI INTR-O HARTĂ ASTROLOGICĂ DE NAȘTERE?

In timp ce harta de nastere astrologica tipica va arata pozitia planetelor in momentul exact al nasterii, HARTA DE INTOARCEREA LA SINE foloseste doua masuratori astrologice: Planetele la momentul nasterii locatia si cu trei luni inainte de nasterea ta pozitii (sau exact 88 de grade in urma pozitiei de la nastere!).

Aceste puncte de date, personalitatea ta constienta precum si motivatiile tale inconstienteva prezinta o imagine a tendintelor si inclinatiilor dumneavoastra. Imbinandu-le, puteti incepe sa vedeti cum numeroasele aspecte ale fiintei dumneavoastra sunt integrate in intregul care sunteti dumneavoastra!

Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor
Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor

SOARELE VOSTRU ESTE CEEA CE RADIAȚI CĂTRE PĂMÂNT.

Soarele este Yang si este aspectul cel mai expresiv al personalitatii tale. Acesta este ceea ce radiati catre lume. Aceasta va fi prima impresie pe care ceilalti o vor avea despre tine.

Soarele este un mare cheag de forta energetica care sta la baza naturii noastre umane originale. Aceasta planeta este responsabila de scopul nostru principal, de exprimarea noastra de sine si arata tema principala a incarnarii noastre (SCOPUL VIEȚII).

Șaptezeci la suta din neutrinii care ne programeaza si care trec prin planeta noastra sunt transmise de Soare. Constiinta noastra si inconstientul nostru, ceea ce trece prin fiinta umana si ceea ce este impamantenit in ea este, de asemenea, legat de lumina Soarelui.

Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor
Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor

PAMANTUL

LUMEA TA ESTE CEEA CE TE MOTIVEAZĂ.

Pamantul este Yin si este ceea ce te intemeiaza. Este vorba despre primire si integrare. Explorarea portilor Pamantului vostru atunci cand incercati sa va vindecati este un bun punct de plecare, deoarece energia influentei Pamantului va face sa va simtiti mai impamantati.

Atunci cand descifrezi RETURN TO SELF, Pamantul este adesea vazut ca echilibru. Acestea sunt calitatile pe care trebuie sa ne bazam in chestiunile pamantesti. Cu cat va manifestati mai bine calitatile unei usi incarcate cu energia Pamantului, cu atat va este mai usor sa rezistati oricarei situatii dificile si sa faceti fata obstacolelor care va apar in cale. Numai prin intermediul Pamantului dobandim capacitatea de a exista in aceasta lume si de a intelege modurile de viata lumesti.

CITEȘTE ȘI:
Masca de fata cu turmeric pentru o piele stralucitoare
Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor
Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor

Cum se unesc Soarele si Pamantul?

Atunci cand se face o analiza detaliata a hartii RETURN TO SELF, nu este posibil sa se ia in considerare separat Soarele si Pamantul. Ele sunt foarte strans legate intre ele. In timp ce Soarele este responsabil pentru “eu”-ul nostru interior si pentru scopul initial care ne-a fost dat de sus, Pamantul, aflandu-se intr-un aranjament pamantesc concret, este responsabil pentru modul in care ne indeplinim acest scop in viata.

Aceste doua planete sunt complet inseparabile, in fiecare fiinta umana Yin si Yang sta la baza conceptului de Soare ca Yang si Pamant ca Yin. Soarele este Yang, iar Pamantul este Yin. Aceasta este o indicatie a interactiunii si confruntarii interioare dintre lumina si intuneric, bine si rau, energie si materie. Soarele personalitatii este capacitatea noastra de a radia lumina noastra interioara in exterior.

Soarele si Pamantul arata in mod direct mostenirea genetica a fiecarei fiinte umane. Pamantul arata genetica de la Mama, iar Soarele defineste mostenirea genetica a Tatalui. Fiecare dintre noi este urmatoarea veriga din lantul genetic care continua pe linia genetica a Tatalui. Merge de la tine la tatal tau si la mama ta, mai departe de ei si asa mai departe la nesfarsit. Voi va aflati in varful acestei piramide si absolut toti stramosii din descendenta paterna se afla sub voi. Voi, cei din varf, sunteti cei care puteti manifesta toate aspectele acestui camp genetic.

Curentul de neutrini de la Soare filtreaza literalmente prin corpurile noastre si se impamanteaza in ele. Noi transformam energia solara in energie terestra. Astfel, in fiecare viata se manifesta interactiunea dintre materie si energie, dintre materie si spirit, dintre constiinta si subconstiinta. Cu cat suportul pamantesc interior este mai puternic si mai stabil, cu atat mai stralucitoare va fi lumina care vine din interior si este indreptata spre lumea exterioara. Acest lucru este ceva asemanator cu fotosinteza, in care plantele transforma energia solara in energie chimica pentru a-si sustine activitatea vitala.

Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor
Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor

LUNA ESTE CEA CARE TE MIȘCĂ.

Luna este o forta motivanta. Daca va urmati Strategia de Design Uman, acesta este “motivul” din spatele ei.

CITEȘTE ȘI:
Piele lasata? 10 modalitati de a reface elasticitatea pielii

Luna este forta motrice a mintii noastre subconstiente. Ea este literalmente responsabila pentru actiunile pe care le efectuam la nivelul corpului nostru. Fara ea, viata cu care suntem obisnuiti pe Pamant nu ar exista, evolutia ar lua o alta cale.

Șaptezeci la suta din fluxul de neutrini provine de la Soare, dar directia acestui flux este determinata de Luna. Arhetipul Lunii este o fata matura, ea este cea care permite Pamantului sa isi indeplineasca scopul pentru care Soarele este responsabil.

Cu alte cuvinte, Luna este o reflectare a lumii interioare a fiintelor umane, proiectata pe viata pamanteana obisnuita.

Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor
Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor

NODUL NORDIC

PESTE 40 DE ANI ESTE UN CONTACT DE VIAȚĂ.

Strict vorbind, Nodurile nu sunt direct legate de Planete. Cu toate acestea, ele joaca un rol important in Designul uman. Nodul lunar nordic este un fel de indicator al directiei spre viitor, calatorul interior al unei persoane.

Daca luam in considerare Nodul Nord in termeni de varsta, aceasta perioada incepe in jurul varstei de 40 de ani. La aceasta varsta, apar schimbari cardinale in viata oricarei persoane.

Cum sunt ele exprimate? In primul rand, prin realitatea ca incetam sa mai luam de la viata ceea ce ea ne da si incepem sa daruim.

Impartasim cu ceilalti cunostintele, experienta, secretele noastre. Acesta este acum nivelul de Intelepciune. Și, in mod ideal, facem acest lucru pana la moarte. In acest stadiu, se renunta la tot ceea ce nu mai functioneaza. El ia in viitor doar tactici si strategii eficiente pe care le poate aplica in timpul urmatoarei sale vieti. Pozitia Nodului Nord in harta Sinelui ne spune exact cum putem realiza abilitatile si experienta dobandite in timpul vietii.

Nu conteaza in ce ciclu de varsta va aflati acum. Nodurile sunt concepute pentru a activa anumite usi specifice care se afla acolo.

Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor
Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor

NODUL SUDIC

TEMA VIEȚII PENTRU 0-39 ANI

Nodul lunar sudic este geometria interna responsabila de procesul de miscare a vietii. Acest nod poate fi numit o fereastra care permite programarea din campul neutrinilor. Atunci cand oricare dintre planete este conectata la un nod, toata programarea creata de stele este stearsa. Ciclul sau este de 18,6 ani.

Nodul Sud defineste etapele dezvoltarii si maturizarii noastre, personificand imaturitatea noastra pana cand ajungem la opozitia lui Uranus. Trecerea de la Nodul Sud la Nodul Nord este un salt calitativ de la adolescenta la maturitate. Faza de maturitate incepe la varsta de 38-43 de ani. In aceasta perioada incepem sa traim intr-un mod nou.

CITEȘTE ȘI:
Cum sa faci gheata cosmetica si de ce este utila?

Trecerea la Nodul Nord inseamna ca lasam in trecut tot ceea ce nu mai functioneaza si intram intr-o faza noua, mai constienta. Portile Nodului Nord sunt cele care preiau acum functiile dominante si putem inceta sa mai luam ceea ce ne dadeau si sa incepem sa ne impartasim experientele cu ceilalti.

Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor
Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor

MERCUR

CEEA CE EȘTI AICI SĂ INVEȚI ȘI SĂ IMPĂRTĂȘEȘTI

Principalul indicator al comunicarii in harta ta SELF este Mercur. El reflecta pe deplin sociabilitatea noastra, capacitatea noastra de a comunica si de a ne intelege cu alte persoane, ne da capacitatea de a gandi si de a rationa, ne face indivizi.

Mercur este cel mai apropiat de Soare dintre toate celelalte planete. Ciclul sau este de 89 de zile, el este cel care influenteaza in mod direct formarea fatului la inceputul sarcinii, pregatind sufletul si corpul pentru nastere. Acest rol al lui Mercur “Cristalul personalitatiise numeste formarea sa. Aceasta planeta poate fi numita in mod sigur Filtru Solar. Ea trece prin ea insasi toate informatiile care vin de la Soare si care sunt implicate in programarea personalitatii noastre.

Daca ne amintim mitologia, Mercur apare acolo ca fratele mai mare al Soarelui. In sistemul Human Design, Mercur joaca un rol activ in formarea cristalului personalitatii chiar inainte de nasterea noastra.

Tot ceea ce vrem sa spunem, sa discutam, sa ne exprimam punctul de vedere se afla ferm in interiorul nostru. Și deoarece suntem creaturi sociale, abilitatile de comunicare sunt pur si simplu esentiale pentru noi. De aceea, este atat de important sa invatam cum sa exprimam corect temele din Poarta lui Mercur.

Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor
Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor

VENUS

VALORILE ȘI LUCRURILE TALE PREFERATE

Venus este personificarea energiei feminine. In mitologia romana si greaca antica, oamenii se temeau de aceasta putere feminina neclintita si, prin urmare, intruchipau imaginea lui Venus ca zeita a iubirii si a pasiunii. In realitate, insa, adevaratul rol al lui Venus este mult mai important. Vechii mayasi isi incepeau ritualurile de sacrificiu doar atunci cand Venus aparea pe ceruri. Perceptia lor asupra planetei este izbitor de diferita de cea a Romei antice.

In tabloul RETURN TO SELF, Venus nu inseamna estetica sau dragoste, ci personifica valorile morale si etica. Ea imparte granitele din subconstientul nostru intre bine si rau. Ce anume motiveaza o persoana sa manifeste emotii pozitive sau negative, ce valori morale sunt fundamentale in viata de zi cu zi.

CITEȘTE ȘI:
9 Beneficii ale Agriculturii Ecologice pentru Mediul Inconjurator

Daca ne gandim la Venus imperecheata cu Marte, la frumusetea ei, la dragostea ei, la natura ei creativa – acesta este doar unul dintre aspectele la care suntem obisnuiti sa ne gandim.

Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor
Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor

MARTE

O ZONĂ DE OPORTUNITATE DE CREȘTERE

Marte arata manifestarea unei puteri imature. Adica modul in care o persoana se va manifesta in situatii care nu sunt standard pentru ea, cum ar fi conflicte, certuri, stres. Acestea sunt emotii incontrolabile in timpul unei crize de adrenalina.

Marte poate fi comparat cu un adolescent care acum este un copil afectuos si amabil, iar in clipa urmatoare un bataus crud. Energia lui este puternica, predispusa la distrugere, dar nu este pe deplin maturizata.

Acest fapt nu poate fi caracterizat ca fiind pozitiv sau negativ. Nu orice fiinta umana este pregatita sa isi accepte imaturitatea morala. Pentru aceasta este necesara cel putin respingerea emotiilor dezlantuite si a maximalismului tineresc.

Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor
Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor

JÜPITER

EXPANSIUNE ȘI SPAȚIU RECOMPENSAT

In interiorul lui Jupiter au loc reactii nesfarsite care elibereaza fluxuri energetice speciale necesare constiintei umane. Jupiter controleaza procesele de incarnare care au loc pe Pamant.

Influenta lui Jupiter este cea mai puternica dupa cea a Soarelui. Aceasta planeta protejeaza Pamantul de diverse corpuri straine, de exemplu asteroizi sau comete. De aceea, in mitologie, Jupiter este intotdeauna Protector al Pamantului ca fiind cel mai important lucru din lume.

Jupiter se deosebeste de Venus prin faptul ca nu poarta abstractiuni morale, ci legi interioare ale puterii. Realizarea usilor fixate de Jupiter inseamna armonie si succes in viitorul cuiva.

Pedeapsa vine de indata ce legea este incalcata. Saturn va determina in ce perioada a vietii, in ce domeniu si in ce mod va fi pedepsita o persoana.

Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor
Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor

SATURN

CITITOR DE PROVOCĂRI

Saturn ne provoaca adesea emotii negative asociate cu boala, privatiunile, moartea etc. INTOARCEREA LA SINE, aceasta planeta pare destul de nobila datorita onestitatii si sinceritatii sale. Aceasta este singura planeta care nu insala, indica doar adevarul ridicat la absolut.

Saturn joaca rolul celui mai inalt judecator care da o pedeapsa justa pentru incalcarea legii. Putem spune ca o persoana este educata prin pedeapsa. Cu cat o persoana se indeparteaza mai mult de Legea Dezvoltarii (poarta lui Jupiter), cu atat mai puternice vor fi in sens negativ aspectele Design si Personalitate determinate de Saturn.

CITEȘTE ȘI:
5 remedii pentru exfolierea pielii de pe picioare facute acasa

Pozitia lui Saturn in harta OZ arata unde, cand si cum vei fi pedepsit. Aici veti intampina rezistenta din cauza durerii, a bolii si a obstacolelor grele. Dar daca nu va incalcati legea, Saturn va va lasa in pace. Aceasta va fi rasplata lui dreapta. In jurul varstei de 28 de ani, apare Saturn retrograd.

Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor
Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor

URANUS

CATALYZER

Uranus arata aspectele creative ale psihicului uman, in ce este inzestrat, ce calitati poseda in comunicare si gandire. Usile definite de Uranus arata aspectele care imbunatatesc viitorul individului.

Pozitia lui Uranus in harta OZ aduce schimbari dramatice in toate sensurile. Datorita lui Uranus, puteti determina care sunt trasaturile viziunii asupra lumii si subtilitatile de comportament pe care ceilalti le pot recunoaste.

Persoana este foarte bine constienta ca toate aceste calitati sunt prezente in ea.

In centrul lui RETURN TO SELF se afla Uranus. Aceasta planeta este cea mai apropiata de natura noastra. Uranus a fost descoperita in 1781 si atunci calitatea vietii pe planeta noastra a inceput sa se imbunatateasca rapid. Din acel an, am trecut la un ciclu de 29 de ani, care este semnificativ diferit de ciclul anterior de 84 de ani.

Uranus defineste temele haosului si ordinii. Pentru inspiratie, Uranus cauta haosul, a carui atractie se va vedea in prima jumatate a ciclului. Iar in cea de-a doua, ordinea si pacea ar trebui sa domneasca.

Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor
Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor

NEPTUN

CĂLĂTORIE SPIRITUALĂ

Neptun este o oportunitate de a dezvolta intuitia in anumite porti ale cartii Design si Personalitate. Indica locuri in care misticismul, spiritualitatea sunt prezente, dar si locuri in care constiinta noastra este scufundata in iluzii, vise si viziuni.

Neptun poate fi asemanat cu cutia Pandorei, daca investighezi aceste fenomene mistice, atunci o iluzie este urmata de alta. Exista o mare probabilitate de a te pierde in lumea virtuala a viselor.

Odata ce ati determinat exact unde se afla Neptun, cel mai bun lucru pe care il puteti face este sa treceti pe langa el si sa nu va concentrati atentia asupra lui.

Desi Neptun ofera o oportunitate minunata de a te retrage in tine insuti si de a te scufunda intr-o lume magica conceputa doar pentru tine, principalul lucru este sa inveti cum sa mentii echilibrul intre realitate si lumea fictiva.

CITEȘTE ȘI:
Expertii considera ca aceste 5 obiceiuri duc la imbatranirea pielii
Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor
Simbolurile din harta intoarcerii la sine si efectele lor

PLUTON

REINNOIRE ȘI RENAȘTERE

Pluto este o planeta care trece prin propriul ciclu de peste 250 de ani. Poate sta in fiecare usa pana la 7 ani, astfel ca influenta sa asupra Designului si Personalitatii unei persoane este enorma.

Pluto reprezinta intotdeauna doar adevarul. El spune intotdeauna adevarul, bun sau rau. Pozitia lui Pluton in harta Designului arata unde se afla Adevarul. Omul va cauta acest Adevar pe tot parcursul vietii sale.

Partea intunecata a lui Pluto indica faptul ca fiecare dintre noi trebuie sa se scufunde in propriul intuneric pentru a vedea Lumina interioara. Locul in care se afla Pluton in harta ta reprezinta partea foarte intunecata a subconstientului cu care va trebui sa te confrunti la un moment dat in viata.

THE JOURNEY BACK TO SELF este o sursa inepuizabila de cunostinte care te va imbogati nu numai intelectual, ci si spiritual. Un studiu atent al acestui sistem va va permite sa va schimbati radical atitudinea fata de viata, iar atunci haosul si suferinta vor fi inlocuite de ordine si prosperitate.

Daca dezvoltarea personala este o prioritate pentru tine si incerci sa te realizezi ca fiinta umana, este mai intai sa iti cunosti CREAȚIA si apoi sa realizezi EXISTENȚA.

Cu toate acestea, asa cum am mentionat mai devreme, lucrurile pe care trebuie sa le cunosti in primul rand in Harta Sinelui tau sunt: tipul tau de energie, strategia, autoritatea (ghidul interior), profilul, crucea de incarnare (scopul vietii). Planetele si efectul lor asupra Portilor tale ar trebui evaluate separat in sesiunile urmatoare.

Ma poti contacta pentru a afla detaliile propriei tale Harti de Sine si a o evalua impreuna.

Ramaneti cu Iubire si Constiinta…

Articolele de pe acest site sunt doar cu scop informativ. Administratorii site-ului nu sunt responsabili pentru incercarea de a aplica vreo reteta, sfat sau dieta si nici nu garanteaza ca informatiile furnizate va vor ajuta sau va vor face rau personal. Fiti precauti si consultati intotdeauna un medic sau un nutritionist!

*Toate produsele recomandate sunt selectate de catre echipa noastra editoriala. Unele dintre articolele noastre includ link-uri afiliate. Daca cumparati ceva prin intermediul unuia dintre aceste link-uri, ne ajutati sa castigam un mic comision de la vanzator si astfel sa sustinem scrierea de articole utile si de calitate.

Citeste si aceste articole:

Urmareste-ne si pe: