Call Center: (+40) 725 658 919

Transport gratuit în toată țara pentru toate comenzile de peste 199 RON

Https://organicsfood. Ro/wp-content/uploads/2022/07/7-beneficii-uimitoare-ale-codului-un-ghid-informativ. Jpg

Despre spirulina și beneficiile sale pentru oameni

Cand discutam despre beneficii spirulina, sunt multe de spus. Spirulina este un tip de alge verzi-albastre pe care oamenii le pot lua ca supliment alimentar. Oamenii consideră spirulina un superaliment datorită conținutului său nutrițional excelent și a beneficiilor pentru sănătate.

Beneficii spirulina | ce este spirulina si la ce ajuta ea
Despre spirulina și beneficiile sale pentru oameni

Beneficii spirulina in prevenirea cancerului

Potrivit Centrului Medical Milton S. Hershey. Hershey, “o serie de studii pe animale și in vitro arată că spirulina crește producția de anticorpi, proteine care luptă împotriva infecțiilor și alte celule care stimulează imunitatea și ajută la prevenirea infecțiilor și a bolilor cronice, cum ar fi cancerul.”

Acest lucru nu este surprinzător, deoarece în literatura științifică au fost publicate peste 70 de articole evaluate de către colegi care au evaluat capacitatea spirulinei de a afecta celulele canceroase.

Într-o lucrare publicată în luna aprilie a anului trecut, oamenii de știință din Republica Cehă au remarcat că, pe lângă capacitatea sa de a controla nivelul colesterolului din sânge, “spirulina este, de asemenea, bogată în compuși tetrapirrole care sunt strâns legați de molecula de bilirubină, un puternic antioxidant și agent antiproliferativ”.

CITEȘTE ȘI:
Efectul alcoolului asupra glicemiei

Atunci când au fost testate pe celule pancreatice umane, cercetătorii au descoperit că: “În comparație cu celulele netratate, medicamentul terapeutic experimental a redus semnificativ proliferarea liniilor de celule de cancer pancreatic uman in vitro, într-o manieră dependentă de doză.” În esență, acest lucru dovedește că consumul de spirulină este un potențial tratament natural împotriva cancerului.

Un beneficiu al spirulinei este reducerea nivelulului de colesterol

S-a dovedit, de asemenea, că spirulina previne ateroscleroza și reduce nivelul colesterolului.

Într-un studiu recent pe animale publicat în Journal of Nutritional Science and Vitaminology, iepurii au fost hrăniți cu o dietă bogată în colesterol (HCD) care conținea 0,5% colesterol timp de patru săptămâni și apoi au fost hrăniți cu HCD cu 1% sau 5% spirulină timp de alte opt săptămâni.

După finalizarea studiului de opt săptămâni, nivelurile LDL au scăzut cu 26% în grupul hrănit cu 1 la sută spirulină și cu 41% în grupul hrănit cu 5 la sută spirulină, un indiciu puternic că, cu cât mâncăm mai mult, cu atât mai multe beneficii vom obține! Nivelurile serice de trigliceride și de colesterol total au scăzut, de asemenea, în mod semnificativ.

Beneficii spirulina in control diabetul

Spirulina a fost promisă pentru a ajuta la controlul simptomelor diabetului. Cu toate acestea, este nevoie de mai multe cercetări înainte ca medicii să o recomande.

CITEȘTE ȘI:
Mango, calorii nutriție și beneficii pentru sănătate

Un studiu de revizuire din 2018 a constatat că administrarea spirulinei reduce semnificativ nivelul de glucoză din sânge. Nivelurile ridicate de zahăr din sânge sunt o problemă frecventă la persoanele cu diabet de tip 1 și de tip 2. Acest lucru sugerează că suplimentele de spirulină pot ajuta oamenii să își controleze diabetul.

Aceste rezultate sugerează că spirulina este foarte promițătoare ca aliment pentru tratarea diabetului de tip 2.

Un studiu efectuat pe animale în 2017 susține ideea că spirulina poate ajuta la tratarea diabetului. În acest studiu, oamenii de știință au administrat pe cale orală extract de spirulină la șoareci cu diabet de tip 1. Ca urmare, șoarecii au prezentat

  • o reducere a nivelului de zahăr din sânge
  • niveluri crescute de insulină
  • îmbunătățirea enzimelor hepatice.
A fost util articolul? Împărtășiți-l cu prietenii dvs. pe rețelele de socializare! În acest fel, îi ajutați pe oameni să își îmbunătățească cunoștințele, iar pe noi să scriem mai multe articole utile și interesante.
Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Livrare rapidă

Acordam o atentie deosebita livrarilor, astfel incat produsele din stoc vor fi trimise spre destinatie ziua urmatoare plasarii comenzii.

Retur ușor in 14 zile

Dacă un produs achiziționat nu te mulțumește 100%, îl poți returna în 14 de zile calendaristice de la momentul livrării/ridicării

Garanția Calității

Calitatea produselor livrate este importantǎ pentru noi, așa cǎ lucrǎm doar cu cei mai buni furnizori si producatori de produse BIO.

100% Cumpărături Sigure

Acceptăm carduri bancare emise Visa și MasterCard. Oferim soluții de plata online ușor de implementat și foarte sigur